Andrei Baciu anunță că ZECI de centre speciale cu vaccinuri doză unică de la Johnson&Johnson vor fi deschise în România

Vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu anunţă, joi, că vor fi operaţionale 24 de centre de vaccinare cu serul produs de Johnson&Johnson în 20 de judeţe. Vaccinarea se face fără programare. Alte 20 de centre vor fi deschise în spitale.

”Primele 24 de centre în care se foloseşte vaccinul dezvoltat de Johnson&Johnson (Janssen) vor fi disponibile în 20 de judeţe. Acesta este doar începutul! În perioada următoare vor fi deschise şi alte centre pentru acest vaccin, în plus faţă de cabinetele medicilor de familie. Împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale căutăm cele mai bune soluţii, astfel încât vaccinul anti-covid să ajungă în toate localităţile din ţară. Nu uita! Acest ser (Johnson&Johnson) poate fi găsit şi în cabinetul medicului tău de familie. Prima dată vorbeşte cu el”, a scris, joi, pe Facebook, Andrei Baciu, conform News.ro.

Centrele Johnson&Johnson sunt în Bacău, Bihor, Bucureşti – Sector 4, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov – Chitila, Mureş, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea.

”Alte 20 de centre pentru vaccinul Johnson&Johnson vor fi deschise în mai multe spitale din toată ţara. Pacienţii internaţi pot opta pentru imunizarea cu acest ser, fără programare sau alte documente”, a mai scris Baciu.

Acesta precizează că nu este necesară programarea la niciunul din tre aceste centre.