Andrei Baciu, mesaj pentru angajaţii IGSU şi ai serviciilor de ambulanţă: ‘V-aţi riscat sănătatea pentru a face bine, iar pentru asta vă mulţumesc’

Vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu, a transmis, joi, un mesaj către personalul medical dn IGSU şi serviciile de ambulanţă, de Ziua Internaţională a Medicinei de Urgenţă. ”Aţi trecut prin momente dificile în ultimul an şi v-aţi riscat sănătatea pentru a face bine, iar pentru asta vă mulţumesc”, a transmis Baciu.

”Este Ziua Internaţională a Medicinei de Urgenţă! Astăzi este despre voi, dragi colegi din Unităţile de Primiri Urgenţe. Este despre voi, dragi colegi şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai Serviciului de Ambulanţă. Sunteţi la datorie zi şi noapte pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în dificultate şi tot voi sunteţi cei care simţiţi emoţia, tristeţea sau bucuria celor celor care ajung în spitalele în care lucraţi”, a scris, joi, pe Facebook, Andrei Baciu

Acesta a transmis mulţumiri celor care şi-au riscat sănătatea roprie în ultimul an.

”Aţi trecut prin momente dificile în ultimul an şi v-aţi riscat sănătatea pentru a face bine, iar pentru asta vă mulţumesc! Vă doresc multă putere de muncă în continuare! La mulţi ani cu multă sănătate”, a mai scris Baciu.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că pentru personalul din medicina de urgenţă perioada pandemiei a fost “un an infernal”, în care a lucrat până la epuizare şi a contribuit semnificativ la buna gestionare a situaţiilor complicate.

“Aţi fost în prima linie. Sunteţi eroii noştri. Nu se pot aduce suficiente mulţumiri pentru munca depusă şi de personalul UPU şi de corpul medical”, a subliniat el.