Cei cu cont pe platforma de vaccinare pot programa până la 1.000 de persoane

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu anunță, într-o postare pe Facebook, că, în urma unor modificări logistice, persoanele care și-au creat conturi pe platforma de vaccinare le vor putea utiliza pentru a programa până la 1.000 de persoane. Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era doar de nouă persoane.

„Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale şi asociaţiilor de pacienţi, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare.

Cei care şi-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute şi pe alţii.

Aplicaţia vă permite să programaţi până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugaţi era limitat la 9 persoane.

Vă mulţumesc vouă, celor care sunteţi alături de noi, şi care vă doriţi să ne întoarcem la viaţa de altădată.

Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârşitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”,a scris Andrei Baciu pe Facebook.

De asemenea, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat joi că va fi modificată platforma de vaccinare pentru ca persoanele care au făcut prima doză de vaccin anti-COVID într-un centru să poată primi doza de rapel într-un alt centru, mai apropiat de domiciliul lor.