Luptăm pentru Parcul IOR

Salvăm Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei, protejând cele 11 hectare retrocedate și revenind la starea inițială de spațiu verde!

Refuzăm să acceptăm că o parte din acest parc este pierdută pentru bucureșteni și suntem ferm convinși că există soluții legale pentru a recupera ceea ce s-a pierdut. Cu determinare, PNL Sector 3 a inițiat o hotărâre de Consiliu Local, care a fost votată cu succes, prin care solicităm oficial Consiliului General al Capitalei și Primăriei Capitalei să declanșeze procedurile de expropriere pentru a recupera acest teren.

Dorim ca Parcul IOR să rămână așa cum este, în întregime, pentru a beneficia toți locuitorii din Sectorul 3 și din București. Nu acceptăm ca cele 11 hectare retrocedate să fie adăugate la sutele de hectare de spațiu verde pierdute în București în ultimii 10 ani. Nu dorim să vedem noi betoane și blocuri construite în mijlocul unui parc prețios. Fiecare metru pătrat de spațiu verde pierdut înseamnă poluare suplimentară pentru București și, implicit, noi probleme de sănătate respiratorie pentru locuitori.

Am pus în mișcare un mecanism administrativ la nivelul întregului București pentru a soluționa această problemă din Parcul IOR. Aceasta este o abordare concretă, oficială și legală.

Eu și colegii mei din PNL Sector 3 vă invităm să ne susțineți. Ne veți găsi atât în stradă, cât și online, pentru o campanie de strângere de semnături care să sprijine demersul nostru. Împreună, vom reuși să salvăm Parcul IOR, să îl protejăm și să îl păstrăm ca un important spațiu verde pentru toți bucureștenii.

Link petiție: https://pnlsector3.ro/index.php/luptam-pentru-parcul-ior/

a

What You Need to Know About VoteStart

The perfect way to get a head start in your upcoming political campaign.

 
2976 Washington St
San Francisco, CA 94115
 

Follow us:

Chip in now, every dollar helps in the crtical final moments of this campaign.

Fiona Anderwood