Vizită la Spitalul din Buftea

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐦 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐞𝐳 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐮𝐟𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐥𝐮𝐳𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢-𝐚𝐦 î𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐭 𝐚𝐜𝐨𝐥𝐨?
În primul rând, spitalul deservește întreaga regiune. Sunt peste 120.000 de oameni care se pot trata aici. Este practic singurul spital între Târgoviște și București, iar asta ne arată foarte clar cât de importantă este munca celor de aici.
Și mai important este că reprezentanții Spitalului Buftea au înțeles cât de util este pentru pacienți să își poată rezolva problemele de sănătate în ambulatoriu și să nu fie nevoie să te internezi, decât dacă starea de sănătate o impune. Mai ales că au dezvoltat servicii noi pe zona de oftalmologie, oncologie sau diabet. În total, în 2022, au fost acordate peste 361.000 de consultații în regim de ambulatoriu, în Ilfov.
Ceea ce este acum important de realizat (și nu este valabil doar pentru Buftea) este ca fiecare asigurat să-și cunoască drepturile, iar noi, instituțiile de sănătate, să ne asigurăm că informația ajunge la pacienți în timp util. Acesta este modelul de sistem modern spre care țintim, un sistem care pune în centru pacientul. Nu doar că această perspectivă va ajuta în mod real oamenii, dar va contribui la dezvoltarea prevenției, în așa fel încât să putem preveni astăzi ceea ce mâine ar fi mult mai greu de tratat. Și nu doar mai greu, dar și mai costisitor!
După discuția de astăzi de la Ilfov (inclusiv cu medici de familie, reprezentanți ai CAS Ilfov), sunt încrezător că putem genera schimbările de care este nevoie, pentru că asta va însemna un sistem de asigurări de sănătate eficient. Pentru asta, este nevoie de un efort conjugat și mă bucur că cei de la Consiliul Judetean Ilfov, împreună cu autoritățile locale, depun eforturi reale pentru promovarea sănătății în comunitate.
a

What You Need to Know About VoteStart

The perfect way to get a head start in your upcoming political campaign.

 
2976 Washington St
San Francisco, CA 94115
 

Follow us:

Chip in now, every dollar helps in the crtical final moments of this campaign.

Fiona Anderwood